Нудиме широка палета на на решенија за врати и прозори. Доколку сакате да ги намалите вашите сметки за електрична енергија и да и помогнете на вашата животна околина нема потреба да барате понатаму. Дизајнирани за оваа цел нашата палета на прозори и врати ги комбинира потребите за енергетската ефикасност, елегантен дизајн, безбедност и поволни цени.

Нашите производи...

  • Можат да бидат доставени во широка палета на дизајн
  • Го задржуваат стандардот за енергеска ефикасност за вашиот дом
  • Безбедни се и не го нарушуваат човечкиот комодитет
  • Имаат гаранција
  • Достапни се во сите бои и големини

 

Најважните позитивни карактеристики со кои се одликуваат нашите производи се:

Отпорност на надворешни влијанија и водоотпорност

За разлика од производите од овој тип кои се изработени од метал или од дрво, производите кои се изработени од ПВЦ не појавуваат распукнатини и рѓа со тек на време. Нивната искористливост е многу подолга. omega replica sale

Оддржување

ПВЦ прозорите немаат потреба од редовно оддржување како што е чистење, префарбување, или потреба од нанесување на средства за водоотпорност и надворешни влијанија. За да се зачува нивниот изглед доволно е еднаш годишно да се исчистат со малку топла вода. replica watches sale

Одлична термална заштита

Повеќекоморниот дизајн кој се употребува при изработката на ПВЦ прозорите и рамките не дозволува да се губи топлината од вашиот дом. rolex replica uk

Поволни за околината

ПВЦ материјалите се рециклираат и можат повторно да бидат употребени за изработка на други типови на производи.

 
 
За нас | Производи | Услуги | Галерија | Контакт
© 2010 Роломонт. Сите права задржани.